User Tools

Site Tools


start

Välkommen till GISELA

Webbplatsen Gisela är skapad av Kulturgeografiska institutionen vid Stockholms universitet. Sidorna innehåller allmän information om geografiska informationssystem (GIS) och kartografi samt programvaruspecifika tips för hantering och analys av geografisk data.

Menyn till vänster leder dig förhoppningsvis på rätt spår men du kan även klicka på Index uppe till höger för att få en förteckning över samtliga sidor som finns i Gisela. Du kan också utnyttja sökrutan längst uppe till höger.

Gisela underhålls av Geodataenheten och det mesta innehållet är initialt skapat av Stefan Ene, Pontus Hennerdal, Annie Jansson och Ulf Jansson inom ramen för ett projekt vid Stockholms universitet. Läs mer på Om Gisela.

Vill du länka till Gisela så använd INTE denna sida eftersom sidorna här flyttas lite efter behov. Använd istället gisela.humangeo.su.se som är mer beständig över tid.

Mer om Gisela

Translate this site


PS/ Lite info om framtiden för denna sajt.
Eftersom jag inte längre uppdaterar GISELA mer än sporadiskt (och att någon annan inte längre underhåller den tekniska platformen) så har jag flyttat allt innehåll till gisela.geodataenheten.se
Förhoppningsvis vill någon annan ta över GISELA men t.v. verkar det säkrast att göra på det här sättet
/Stefan

start.txt · Last modified: 2023/12/17 16:38 by Stefan Ene